Over ons


Al 10 jaar lang zorgt VdA Renovaties in de regio Antwerpen - Mechelen ervoor dat persoonlijke renovatiewerken worden uitgevoerd zoals het hoort, en vooral zoals jij het wilt. Dankzij expertise en ervaring met grote renovatieprojecten en een ware passie voor het persoonlijke kunnen wij een klantgerichte, kwalitatieve service bieden waarbij geen enkel project ons te klein, groot, simpel of ingewikkeld is.

Over VdA

Na jaren ervaring in totaalrenovatie besloten wij om ons op de kleinere projecten toe te spitsen, om zo een ├Ęcht klantgerichte service te kunnen bieden. Met oog voor detail en een persoonsgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat jouw project tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Duidelijk, stipt en praktisch, zoals het hoort.

Onze visie

Wij willen er mee voor zorgen dat het project dat jij in je hoofd hebt gerealiseerd wordt. In samenspraak met jou en onze vakmensen brengen wij elke opdracht tot een goed einde. Van idee tot uitvoering: elke stap van de weg zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding op maat.
VdA Renovatiewerken
Veldstraat 14
2840 Rumst
Telefoon
0473800654
E-mail
info@vda-renovatiewerken.be
BE 0888.084.389
Vind ons ook op